Om meg :

Jeg heter Mari Sofie og er 15 år. Jeg vokste opp med familien min og de søte små kaninene rundt meg,de har gjort at jeg har blitt veldig glad i dyr,men jeg har alltid vært en jente som bryr seg om hva alle andre synes og mener om meg men jeg har likevel alltid Vært den jenta som ikke er lik alle andre og som skiller seg ut fordi hun er annerledes,jeg begynte og blogge fordi jeg elsker og ta bilder og skrive om ting som skjer i min hverdag og istedenfor og skrive i en bok  vil jeg heller dele det med dere.

Reise.
Jeg elsker og reise og jeg pleier og dra til nye land hvert år,og denne sommeren skal jeg til Bulgaria og det er jeg klar for, jeg fikk nemlig en rosa koffert i konfirmasjons gave. 

Mitt ungdoms liv.
Jeg har opplevd mye kult og spennende i mitt korte liv men jeg har  også opplevd mye trist, det er jo ikke bare bare og være ungdom i dag ! Man må passe inn, om og Gjøre og være mest populære og ikke minst det er kjempe lett og rote seg bort i en gutt som bare vil bruke deg. Men jeg har heldigvis to storebrødre som passer på meg hvor enn jeg går:)

Venner.
Jeg har to bestevenninner som betyr så mye for meg de er virkelig gode venner de støtter meg og stiller opp uansett hva ! Hun ene  ble jeg ordentlig kjent med 12.02.14 mens hun  andre ble jeg kjent med på bursdagen min i fjor. Jeg har fått en god del venner nye venner også og vi finner på ting og har det kjempe gøy men de gamle vennene svikter aldri♡
Håper du ble interessert i og følge bloggen min! Du kan også følge meg på instagram @Johansen_mari
Vis du har noen spørsmål er det bare og stille de i kommentarfeltet :) jeg legger til noen bilder av vennene mine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Sofie

Mari Sofie

15, Ullensaker

Jeg heter Mari og jeg er 15 år. Jeg skal blogge om sminke, trening, klær og min hverdag.

Kategorier

Arkiv

hits